Looking For Bitcoin Price Dip: Solid tekniset parannukset eteenpäin
JP BUNTINX | 10 MAALISKUU 2018 | 6:00 AM

Kriittisen valuutan maailmassa negatiiviset trendit yleensä vääristävät ihmisten käsitystä. Tarkemmin sanottuna jokainen keskittyy nykyiseen Bitcoin-hinnoitteluun. Se heikentää sitä suurempaa kuvaa, joka yhä maalaa erittäin lupaavan tulevaisuuden maailman johtavalle kryptokurssille. Paljon myönteisiä asioita tapahtuu lähivuosina riippumatta nykyisestä Bitcoinista tai tulevasta Bitcoin-hinnasta.

Bitcoin Price Dip on väliaikainen
Jos historia on opettanut meille yhtä asiaa, Bitcoin-hinta on taipuvainen kurottumaan voimakkaasti. Näemme suuria kuoppauksia joka vuosi ja päätämme usein vuoden päästä koko ajan. Tämä sykli on ollut läsnä jo jonkin aikaa, ja näyttää olevan tarkoitus toistaa itsensä. Spekulaattorit voivat kuitenkin tuntea olevansa eri mieltä tällä hetkellä. Tämä äskettäin Bitcoin-hinnoittelupiste on paljon ihmisiä, vaikka asiat olisivat hienosti.

Tarkemmin sanottuna jokainen Bitcoin-hinnanlasku on uusi osto-mahdollisuus. Alhaisemmat hinnat houkuttelevat myös uusia keinottelijoita ja sijoittajia. Näin se on aina ollut rahoitusalalla. Salausvaluutat eivät ole poikkeus tässä suhteessa. Kaikki tietävät, että Bitcoin osui viime vuonna 19 000 dollariin. Ei ole mitään syytä ajatella, ettemme näe tätä hintaa tulevaisuudessa. Se ei voi tapahtua vuonna 2018, mutta se tapahtuisi lopulta uudelleen. Jotkut jopa ennustavat BTC-arvoa 29 000 dollaria tämän vuoden loppuun mennessä.

Tulevaisuuden Bitcoin-hinnankorotuksen polttoaineena on eräs merkittävä tekninen kehitys. Useimmat ihmiset tietävät jo, että SegWit-hyväksyntä kasvaa puhumalla. Tämä johtaa alhaisempaan maksuun, normaaliin vahvistusaikaan ja tapahtumien jakamiseen. Kaikki nämä suuntaukset ovat uskomattoman myönteisiä maailman johtavalle kriittikurssille, kun tarkastellaan sitä pitkällä aikavälillä.

Muita merkittäviä kehityssuuntauksia Horisontissa
SegWit ei yksinään tee Bitcoinia loistavasti. Se muodostaa tien Lightning Networkille . Tämä skaalausratkaisu näyttää olevan lähemmäksi pääverkkoyhteyttä joka päivä. Kun se kulkee, se varmasti ravistelee asioita kaikille Bitcoin-käyttäjille ympäri maailmaa. Tästäkin huolimatta tarvitaan muuta teknistä kehitystä yleisen ekosysteemin parantamiseksi.

Lähitulevaisuudessa näemme enemmän sivuketjuja , kuten Rootstockia. Siellä on myös tykkää drivechain, Liquid, ja muutama muu sidechain hankkeita pitää mielessä. Kaikki nämä uudet ominaisuudet avaavat Bitcoinille uusia mahdollisuuksia tulevaisuudessa. Ajallaan ne vaikuttavat myös Bitcoinin hintaan positiivisella tavalla.

Niille, jotka etsivät enemmän yksityisyyttä, Bitcoin on sinut katettu samoin. Tumeblebit ja ZeroLink ovat kaksi hanketta, jotka kannattaa pitää silmällä. Heidän integraatiotaan ei välttämättä tapahdu vuonna 2018, mutta yleiset parannukset houkuttelevat uutta pääomaa riippumatta. Tulevaisuus näyttää erittäin kirkkaalta Bitcoinille olettaen, että ihmiset ovat halukkaita näkemään sen. Katse nykyisen Bitcoin-hinnoittelun takia on vaikeaa, mutta tämä on vain väliaikainen takaisku.