Bitcoin øker over $ 24 000, og trekker fra seg amerikanske skattesikkerhetskommentarer

Det amerikanske finansdepartementet sa fredag ​​at det foreslås nye krav som involverer konvertible virtuelle valutaer som vil kreve at banker og andre mellommenn fører journal og sender rapporter for å verifisere kundeidentitet for visse transaksjoner. Men i stedet for den typiske nedgangen på trusselen om ‚r‘-ordet, har Bitcoin utvidet sitt siste løp til nye rekordhøyder over $ 24 000 …

Som CoinTelegraphs Joseph Young bemerker, er trusselen om nye kryptosektorfokuserte reguleringer en troverdig hendelse som har påvirket kryptoprisene negativt tidligere, men denne gangen er det noen få grunner til at den foreslåtte regelen sannsynligvis ikke vil føre til en Bitcoin-pris brak.

Muligheten for regulering er priset i kryptomarkedet

Opprinnelig uttrykte bransjeledere store bekymringer da Coinbase-sjef Brian Armstrong delte det han hadde hørt om den planlagte regelen.

I forrige uke hørte vi rykter om at det amerikanske finansministeriet og sekretær Mnuchin planla å skynde seg med noen nye forskrifter angående selvstyrte kryptopunge før slutten av hans periode. Jeg er bekymret for at dette ville ha utilsiktede bivirkninger, og ønsket å dele disse bekymringene.

– Brian Armstrong (@brian_armstrong) 25. november 2020
Disse bekymringene ble forsterket da Circle-sjef Jeremy Allaire fortalte Ryan Selkis at den mulige reguleringen kan være skadelig for hele kryptovaluta-sektoren. Kommentarene fra de to tungvekterne i bransjen førte til at hele bransjen ble forsiktig med det planlagte regelforslaget.

Nyere rapporter antyder imidlertid at regelen kan kreve at flere transaksjoner som tilsvarer $ 10 000 per dag rapporteres av finansinstitusjoner. Sammenlignet med de første ryktene om regelen, er den uten tvil mindre streng enn den dukket opp. Faktisk sier noen eksperter at den foreslåtte regelen ligner på den eksisterende FATF-reiseregelen.

Tatt i betraktning at regelen kan være mindre restriktiv enn den opprinnelig planlagte reguleringen, og det faktum at markedet har hatt tilstrekkelig tid til å handle på den, er det mulig at markedet har priset den inn på dette tidspunktet.

Hvilken vei kan Mnuchin gå?

Det er to hovedveier Mnuchin kan ta for å innføre lommebokreguleringen for selvforsyn.

Først kunne han gå på den konvensjonelle ruten for regelverk, som krever en høring og en 30-dagers periode.

Hvis Mnuchin tar den konvensjonelle tilnærmingen, må forslaget frigjøres denne uken før den nåværende presidentperioden slutter.

Alternativt kan Mnuchin sikte mot en “god sak” måte å overholde forskriften på. Dette ville tillate Mnuchin å øke hastigheten på prosessen. Jason Civalleri, en advokat, sa:

„Videre er det et unntak for at et byrå artikulerer“ god sak „, at kravene til kunngjøring / offentlig prosedyre er“ upraktiske, unødvendige eller i strid med allmenne interesser. „For eksempel er en mulig bruk av dette unntaket om nødvendig for å stoppe en pandemi. Så Treasury måtte artikulere hvorfor det ønsker å hoppe over dette kravet til ‘god sak.’ For eksempel kan det kanskje vise at en ekstraordinær mengde kriminell aktivitet vil bli bremset av den nye regelens tidlige implementering. Virker usannsynlig, men kanskje? “
På dette tidspunktet er det mer sannsynlig for Mnuchin å ta den konvensjonelle tilnærmingen. For å ta metoden “god sak”, måtte han finne tilstrekkelig bevis for å bevise at krypto ser betydelig kriminell aktivitet.

Derfor er sannsynligheten for at den foreslåtte regelen ble introdusert i de kommende dagene fortsatt den høyeste, noe som ville være optimistisk for Bitcoin. Matt Odell, en talsmann for Bitcoin og personvern, sa:

“The Block spekulerer i at amerikanske myndigheter bare vil kreve børser for å rapportere bitcoinuttak større enn $ 10 000. Jeg antok allerede at de gjorde dette. Bekymringene Armstrong og Davidson uttrykte så ut til å forvente mye verre. Kanskje den offentlige bekymringen hjalp. Veldig bullish hvis det er sant. ”
I tillegg, jo større den institusjonelle adopsjonen er, desto sterkere er tilbakeslaget, og jo vanskeligere vil det være for USA / Treasury å virkelig slå ned på bitcoin.

Så når flere institusjoner strømmer inn, jo lavere er sannsynligheten for katastrofal regulering ettersom det nå vil være en kraftig lobby som krever status quo.

I mellomtiden rapporterer CoinTelegraph at med Bitcoin-derivater som øker, lar en plattform handelsmenn satse på et $ 100.000 BTC-måneskudd innen september 2021.

Derivits Cryptocurrency-derivatplattform lar handelsmenn satse på en Bitcoin-pris på $ 100.000 – og innen en viss periode, ikke mindre.

Fra og med torsdag kan Deribit-brukere satse på at flaggskipskryptovaluta når $ 100.000 via opsjonskontrakter som utløper 24. september 2021. Den høye innkjøpsprisen ble etablert etter en økning i daglige handelsvolumer.

I opsjonshandel er en innløsningskurs verdien som en derivatkontrakt ckan kjøpes eller selges når den utøves

Deribit behandlet 754 123 BTC-opsjonskontrakter i november, ifølge markedsføringsmateriale som dukket opp på Twitter torsdag.

Børsen er for tiden oppført som den tiende største kryptoderivatbørsen på CoinMarketCap, eller CMC. Volumer rapportert av CMC gjenspeiler kanskje ikke den faktiske markedsomsetningen på grunn av metodiske problemer med hvordan dataene samles inn og rapporteres.

Kryptodataanalyseleverandøren Skew rapporterte torsdag at Deribit er det største derivatmarkedet for Bitcoin-handler. Firmaet sa også at daglig opsjon i BTC overgikk 1 milliard dollar for første gang.

Deribit forteller Bitcoin.com:

“Vi har sett en total omsetning på USD 3,5 milliarder i dag (rullende 24 timer) […] Vi har sett en total omsetning på USD 1,4 milliarder i dag (rullende 24 timer) .:
Bitcoins ettertraktede sekssifrede måneskudd betraktes som en uforutsett konklusjon av de mest ivrige tilhengerne. Det som noen har funnet sjokkerende for sent, er at mange av de mest bullish prognosene kommer fra utenfor BTC-samfunnet.

Citibank har tilsynelatende spådd en $ 318 000 BTC-pris neste år, mens Guggenheim har bedt om en verdivurdering på $ 400 000. I mellomtiden sier JPMorgan at Bitcoin snart kan motta en katalysator på 600 milliarder dollar, noe som vil kutte prisene kraftig høyere.